måndag, april 24, 2006

Allsvenska webbsändningar

Hejsan!
Att sända samtliga allsvenska matcher direkt är ett fint initiativ, men det brister ganska allvarligt på en del punkter: Vissa kommentatorer är så usla att det borde vara kriminellt att släppa fram dem i radio. Av dem jag hört hittills i år står gubben i Borås riktigt långt ner på skalan, men han var ju bra, jämfört med årtusendets bottennapp: Annika Duncan och bisittargubben med totalt monoton röst.

Varför, radiosporten? Varför gör ni så här mot oss lyssnare som inte har möjlighet att vara på plats och följa våra lag?

Kontakta vilken supporterklubb som helst så hittar ni folk som garanterat ställer upp, och som vet vad de pratar om. Att kalla frisparkar slagna av målvakten för utsparkar, att först konstatera att det är tomt på vissa håll på läktaren och sen ifrågasätta om det är fullsatt, att ge villaägare trädgårdstipset "gå ut och bränn era gräsmattor" och annat som har jätemycket med fotboll att göra, et cetera, et cetera.. Värdelösa kommentatorer dödar intresset för era webbsändningar!

--
/Kalle, Lund

Inga kommentarer: