torsdag, oktober 06, 2005

Jobb

Mhm, så har man då börjat jobba. Igen, kanske man ska säga? Jag har ju extrajobbat förut, och extrajobbar nu. Fyra timmar åt gången, var annan-var tredje dag, blir man ju inte rik på.

Jobbet är på Postterminalen i Malmö (Toftanäs). Där står vi vid var sitt löpande band och lastar in paket i postbilar. Och det är inte som julklappar - stora paket med snowracer och små med kläder. Nej nej, det är små tunga paket med trycksaker och stora tunga paket med järnskrot. (Nej, det är säkert inte skrot, men för MIG är det skrot).

Tungt som FAN är det! Och enformigt. Och ketchup-aktigt. Först kommer ingenting, sen ingenting, sen en jävla massa. Sen tar det aldrig slut.

Men så länge man slipper "två personer, tre bilar" så är det väl överkomligt. Får se om jag kan ta typ Göteborgsbilen på måndag. Den blir full på mindre än ett halvt pass. De andra blir ungefär fulla på ett pass.

Sen är det lite avigt att:
vi inte har passerkort, och alltså inte kommer in på arbetsplatsen.
vi inte har låsbara skåp, utan får bära på oss alla tillhörigheter
vi inte har samma arbetstider som alla andra
bussen hem går 17.01, nästa 17.21. Vi slutar ju 17.00...

Sen gillar jag ju inte Malmö, så förnedringen är total med två bussbyten i denna stad som kollektivtrafiken glömde (Lund bajsade han på...)

Inga kommentarer: